Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Beredskapshagen

Beredskapshagen

av Maria, Barbro Helga & Anders Nordrum

Dyrk din egen overlevelse

kr 449

Kun 2 på lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Lær hvordan du kan dyrke din egen mat selv med begrenset plass og kunnskap i Beredskapshagen – en inspirerende bok som guider deg trinn for trinn til å skape din egen kjøkkenhage og høste friske grønnsaker rett fra plenen.

Mer om Beredskapshagen

Beredskapshagen er en bok som gir deg veiledning og tips om hvordan du kan omdanne plenen din til en produktiv kjøkkenhage. Uansett om du har lite erfaring med dyrking eller mangler hageredskaper, vil denne boken være et nyttig verktøy for deg. Boken inneholder enkle og velprøvde dyrkingsteknikker som vil være særlig nyttige i en krisesituasjon.

Beredskapshagen gir deg all informasjonen du trenger for å dyrke dine egne grønnsaker på kort avstand fra der du bor. Boken tar for seg ulike aspekter ved dyrking, inkludert hvilke grønnsaker som egner seg best for selvdyrking, hvordan du kan utnytte plassen du har til rådighet optimalt, samt tips og triks for å sikre en vellykket hage.

Enten du ønsker å være forberedt på en krise eller bare ønsker å nyte godt av kortreiste og ferske grønnsaker, vil Beredskapshagen være en uvurderlig ressurs for deg. Gjennom denne boken vil du lære hvordan du kan utnytte plenen din til å skape en produktiv kjøkkenhage og et ekstra spiskammers.

Du liker kanskje også...

Kjøp

Bokmerke

kr 49

Relaterte produkter

Dr. John Gottman

kr 450

Fumio Sasaki

kr 279

Pave Frans

Opprinnelig pris var: kr 450.Nåværende pris er: kr 399.

Fiona Davis

kr 299

CHRISTIANA FIGUERES, TOM RIVETT-CARNAC

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter