Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Nora og korona

Nora og korona

av Siri Selmer Sjøgren

Nora og korona - En ufiltrert fortelling om en liten jentes kamp mot ensomhet i en pandemi

kr 279

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Da koronaen kom til Norge, forandret livet seg for 7 år gamle Nora. En nydelig illustrert bok som tar barn med på en hjertevarm reise gjennom Noras opplevelser og følelser under pandemien.

Mer om Nora og korona

«Nora og korona» er en gripende bok som tar oss med inn i en liten jentes verden og gir oss et innblikk i hvordan koronapandemien har påvirket hennes liv. Nora, en karakter man umiddelbart blir glad i, stiller store spørsmål og minner oss om at også de minste menneskene kan ha dype tanker og følelser.

Forfatteren, Siri Sjøgren Selmer, som selv er seksbarnsmor og statsviter, har levert en debutbok som berører og engasjerer. Hun har publisert flere kronikker i noen av landets største aviser, og gjennom sin tilstedeværelse i sosiale medier har hun oppnådd et stort nedslagsfelt.

Boken tar for seg hvordan koronapandemien har påvirket ikke bare de voksne, men også barn og unge. Med den uunngåelige «stressballen» i magen, som mange kan kjenne seg igjen i, tar boken oss med på en reise gjennom Nora’s opplevelser og inntrykk fra denne utfordrende tiden.

«Nora og korona» er en bok som bør legges i en tidskapsel fra koronatiden, slik at kommende generasjoner kan se tilbake og få et innblikk i hvordan denne perioden var, spesielt for de minste. Boken gir også et verdifullt utgangspunkt for samtaler og refleksjon omkring barnas opplevelser og følelser i en tid preget av usikkerhet og forandring.

Dette er en kul og spennende bok, som formidler alvorlige temaer på en måte som barn kan forstå og sette seg inn i. Forfatteren beskriver Nora’s følelser på en måte som gjør det enkelt for barna å relatere seg til hennes opplevelser. Boken tar opp temaer som frykt, ensomhet og tristhet, men viktigst av alt, den gir håp og inspirasjon til de unge leserne.

«Nora og korona» er en bok som vil bli elsket av barn og voksne alike. Den er både underholdende og lærerik, og den gir et perspektiv på koronapandemien som vi sjelden får se i media. Boken gir en stemme til barna og minner oss om viktigheten av å lytte til deres opplevelser og følelser.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Silje Skaug Stokke

(3 omtaler)

kr 399

Camilla Reimers

kr 449

Liane Moriarty

kr 179

Dr. John Gottman

kr 239

Meld deg på for friske litterære nyheter