Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Kjærlighet og grammatikk

Kjærlighet og grammatikk

av Mary Simses

Kjærlighetens vei hjem: En gripende fortelling om å finne lykken i det uventede

kr 179

Kun 8 på lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Nydelig og rørende, «Kjærlighet og grammatikk» er en hjertevarm roman full av kjærlighet, drømmer og livets uberegnelighet. Følg Grace når hun vender hjem og tar sjansen på kjærligheten, og la deg bli oppslukt av denne fantastiske historien om å finne lykken når man minst venter det.

Mer om Kjærlighet og grammatikk

«Kjærlighet og grammatikk» er en rørende og hjertevarm roman skrevet av Mary Simses. Bli med på reisen til Grace Hammond, en suksessfull korrekturleser i New York som sliter med å ordne opp i sitt eget liv.

Etter å ha mistet jobben og havnet i en singeltilværelse uten et sted å bo, bestemmer Grace seg for å dra hjem til Connecticut for å starte på nytt. Men selv hjemme hos foreldrene opplever hun at ting ikke er så enkelt som hun hadde håpet. En familietragedie som har påvirket henne i mange år, henger fortsatt over henne.

Men så dukker en gammel flamme fra high school-tiden opp. Peter Brooks, nå en berømt regissør fra Hollywood, er i byen for å lage en film. Og han er ikke den eneste som vekker oppmerksomheten til Grace – Mitch, en sjarmerende fyr som jobber i den lokale sykkelbutikken, bidrar også til å sette følelsene i sving.

I «Kjærlighet og grammatikk» blir du dratt inn i en spennende og romantisk fortelling om å bryte reglene og følge hjertet. Vil Grace tørre å gi kjærligheten en sjanse og endelig finne den lykken hun har lengtet etter? Les denne fantastiske historien fylt med mot, lidenskap og kjærlighet for å finne ut av det.

Forfatteren bak denne inspirerende romanen er Mary Simses. Boken kommer i en innbundet utgave og har ISBN 9788279008705. Med 430 sider er dette en bok som vil holde deg engasjert og underholdt fra start til slutt. Bestill «Kjærlighet og grammatikk» i dag og la deg fascinere av denne gripende og hjertevarme historien.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter