Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Dating

Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Dating

Boken som guider deg gjennom datinglivets labyrint

kr 139

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Dating kan være en følelsesmessig labyrint, men denne bokserien gir deg visdom, verktøy og en god latter for å mestre datinglivet. Gi den som gave til en venn eller partner som trenger veiledning og glede i sin datingreise.

Mer om Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Dating

Trenger du hjelp til å navigere gjennom datinglivet? Da er denne bokserien den perfekte veiviseren for deg! Designet spesielt for voksne mennesker, vil bøkene gi deg visdommen og verktøyene du trenger for å håndtere datingens utfordringer på en unik og underholdende måte.

Med store bokstaver, nøye utvalgte ord og en leken samspill mellom tekst og bilder, vil bøkene gi deg innsikt og inspirasjon til å trives i datinglivet. Gjennom bruk av gjentakelser og humor som pedagogiske verktøy, vil du lære å takle forbehold og forventninger med selvtillit og glede.

Denne bokserien er også en flott gave til en venn eller partner som er i datingverdenen. Ved å gi dem disse bøkene, gir du dem ikke bare en god latter, men også verdifulle verktøy og perspektiver som vil hjelpe dem med å finne glede og mestring i datinglivet.

Ikke la dating bli en skremmende labyrint! Ta tak i boken i dag og la den bli din uunnværlige følgesvenn gjennom ditt datingeventyr. Men vær oppmerksom på at latterkramper og plutselige innsiktsøyeblikk kan forekomme mens du leser, så vi anbefaler at du ikke leser boken høyt på en første date.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Dating”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

Litterære perler du ikke vil gå glipp av

Meld deg på for friske litterære nyheter