Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Øyevitnet (E-bok)

Øyevitnet (E-bok)

av Anna Bågstam

"En gripende krimthriller"

kr 129

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

“Øyevitnet” er en spennende og engasjerende krimroman som tar deg med på en reise gjennom en idyllisk småby med en mørk underside. Boken følger etterforsker Harriet Vesterberg, som blir kastet inn i en drapsetterforskning i Lerviken og havner på et spor som kan være farlig. Møt en ny hovedperson du vil falle for, og opplev en historie som er både spennende og morsom.

Mer om Øyevitnet (E-bok)

Boken følger Harriet Vesterberg, en nyutdannet etterforsker som blir kastet inn i en drapsetterforskning rett etter at hun flytter inn i farens hus i Lerviken. Når Harriet bestemmer seg for å følge sine egne ideer i etterforskningen, havner hun på et spor som hun snart angrer på at hun begynte å følge. Kan morderen være en hun kjenner?

“Øyevitnet” har allerede fått fantastiske anmeldelser. Boktokig beskriver den som en “spennende sidevender med en hovedperson man ikke kan unngå å falle for.” Lena Jeppson fra DAST gir den ros for å være “skrevet med humor, tempo og stigende spenning”, og Deckarlogg beskriver den som en “briljant og morsom” historie som er spennende uten å virke anstrengt.

Hvis du er fan av Camilla Läckberg og Kristina Ohlsson, vil du elske “Øyevitnet”. “Fulltreffer og jackpot!” sier ibokhyllan, og Trine Natadal fra ARK Vestkanten beskriver den som “spennende og velskrevet. Denne må du ikke gå glipp av!”

Bli med på en uventet reise gjennom mørket i Lerviken og opplev spenningen og intrikat forviklingene som gjør “Øyevitnet” til en bok du ikke vil legge fra deg. Bestill i dag for å få fri frakt, og boken vil bli levert rett hjem i postkassen!

“Øyevitnet” er en uimotståelig spenningsroman som tar deg med på en reise gjennom en idyllisk småby med en mørk underside. Dette er den første boken i den nye og spennende krimserien “Mordene i Lerviken” som utspiller seg i Öresund i Skåne.

“Øyevitnet” – en spenningsroman

– Forfatter: Anna Bågstam
– Format: E-bok
– ISBN: 9788279009313
– Sider: 408

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Sarah Blake

kr 199

Elizabeth Enfield

kr 179

Liane Moriarty

kr 179

Tor H. Håvardsen

kr 249

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth Enfield

kr 349

Kirksæther/Abrahamsson

kr 99

Meld deg på for friske litterære nyheter