Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

I sirkel under solen

I sirkel under solen

En gripende fortelling om kjærlighet, tap og motgang

kr 369

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Oppdag det storslåtte og eventyrlige livet til en modig kvinne som erobret himmelen i denne fengslende historiske romanen. Med Afrikas majestetiske landskap som bakteppe forteller Paula McLain historien om Beryl Markham, den første kvinnelige flygeren som krysset Atlanterhavet.

Mer om I sirkel under solen

Paula McLain er en anerkjent forfatter, kjent for sin evne til å skape dybde og følelsesmessig forbindelse i sine bøker. Hun ble født i Fresno, California i 1965 og vokste opp i ulike fosterhjem etter at hun ble forlatt av foreldrene sine som liten. Etter å ha forsørget seg selv gjennom forskjellige jobber, oppdaget McLain sin lidenskap for skriving og har nå skrevet flere bestselgere.

To av hennes mest kjente bøker er «The Paris Wife» og «A Ticket to Ride». McLain har mottatt utallige priser og anerkjennelse for sitt talent og bidrag til litteraturen. Hun skaper robuste og engasjerende historier som tar leserne med på en emosjonell reise.

McLain og hennes familie bor i dag i Cleveland, der hun fortsetter å inspirere med sin unike fortellerstil og evne til å skape fengslende bøker.

Du liker kanskje også...

Litterære perler du ikke vil gå glipp av

Meld deg på for friske litterære nyheter