Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Verdens kleineste bok

Verdens kleineste bok

av Malin Birgersson

"La mamma bæsje i fred" - En hjerteskjærende og humoristisk reise gjennom tenåringskaoset

kr 299

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

«Humoristisk guide for mammahåndtering av livet med tenåringer – en etterlengtet lettelse og trøst for alle med ropet ‘HJELP! JEG HAR EN TENÅRING’!»

Mer om Verdens kleineste bok

BOKEN SOM HJELPER MAMMAER Å SE HUMOREN I KAOSET

Malin Birgersson tar oss med på en humoristisk reise inn i kaoset og utfordringene med å ha tenåringer i hus. Boken, «La mamma bæsje i fred» gir et morsomt og gjenkjennelig perspektiv på å være mamma til tenåringer. Malin beskriver på en varm og ærlig måte overgangen fra å være en Mamma-gudinne til å bli verdens kleineste person, der alt du sier og gjør virker kleint.

Du vil mimre tilbake til den tiden da det største problemet ditt var å få bæsje i fred, men nå sliter du med å få til og med et øyeblikk av privatliv på badet.

Boken viser at det ikke finnes noen fasit på hvordan å håndtere tenåringer i huset. Malin oppfordrer deg til å senke pulsen og skuldrene litt. Hun gir deg lov til å unne deg litt vin i vaskekjelleren og å spise mer sjokolade for å takle utfordringene.

Malin Birgerssons varme og gripende historier vil få deg både til å le og gråte av gjenkjennelse. Du vil føle deg bedre og trøstet av tanken på at du ikke er alene. Og husk, dette er en fase som vil gå over…

«La mamma bæsje i fred» er en befriende leseopplevelse for alle mammaer som kan si: «Hjelp! Jeg har en tenåring.»

Om forfatteren:
Malin Birgersson er en 41 år gammel forfatter som bor i Skummeslövsstrand sammen med sine to barn Alice og Elton. Ved siden av å blogge og skrive bøker, jobber hun som frilans artikkelforfatter og designer. Hun har tidligere utgitt bestselgerne «La mamma bæsje i fred» og «Mamma, har du bæsjet ferdig snart?» Bøkene hennes er oversatt til tre språk.

– Innbundet utgave
– ISBN: 9788234400728
– 124 sider

Du liker kanskje også...

Les mer

La mamma bæsje i fred!

kr 399

Kjøp

Mamma, har du bæsjet ferdig snart?

kr 329

Kjøp

Bokpakke tilbud: Mamma, har du bæsjet ferdig snart ? + Verdens kleineste bok

kr 628

Litterære perler du ikke vil gå glipp av

Meld deg på for friske litterære nyheter