Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Da jeg var usynlig

Da jeg var usynlig

av Martin Pistorius

(4 omtaler)

Oppdag bokbomben som har tatt verden med storm!

kr 429

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Oppdag den utrolige og rørende historien om Martin Pistorius, den sør-afrikanske gutten som ble erklært hjernedød og ble nærmest usynlig for omverdenen i ni lange år. Ingen trodde at han kunne høre og forstå alt de sa, men de tok feil.

Mer om Da jeg var usynlig

Dykk ned i en utrolig fortelling som har trollbundet verden; en gripende selvbiografi, en helt utrolig historie fra virkeligheten. «Da jeg var usynlig» er en historie om mot, utholdenhet og kraften i menneskets ånd.

I 1988, når Martin Pistorius var 12 år gammel, ble han rammet av en mystisk sykdom som raskt fjernet hans evne til å kontrollere musklene sine, og førte til at han til slutt falt i en koma-lignende tilstand. Alle rundt ham trodde han var hjernedød, men han hørte og forsto hva de sa. Hva legene og de ansatte gjorde med han. Besøkene, dagene og årene som kom og gikk. Fastlåst i sin egen kropp, kunne han ikke gi verden noe tegn på at han var tilstede. Men han observerer verden fra sengen.

Alt forandrer seg da en ny sykepleier en dag begynner på avdelingen. Hun ser noe i ham som ingen har lagt merke til… Hans vei tilbake til livet begynner, sakte men sikkert.

Denne boken gir en hjerteskjærende og rørende beretning om Martin, som tilbrakte 12 år fanget i sin egen kropp, nærmest usynlig for de rundt ham, men fullt bevisst på verden rundt seg. Med sin ufattelige mentale styrke, klarte han gradvis å bevise sin tilstedeværelse og kjempet seg tilbake til livet. Dette er en bok du aldri glemmer!

«Da jeg var usynlig» er en historie om håp i det håpløse, kjærlighetens kraft og styrken i det menneskelige sinn. Den viser oss viktigheten av å aldri gi opp, uansett hvor umulige omstendighetene kan virke. Det er en inspirerende og livsbekreftende bok som hjelper oss å sette pris på vår egen tilværelse og motiverer oss til å kjempe for en bedre verden.

Fra Johannesburg i Sør-Afrika til England, via kjærlighet, vennskap og uendelig viljestyrke, tar denne boken deg med på en utrolig reise som du aldri vil glemme.

Ikke gå glipp av muligheten til å lese denne kraftfulle selvbiografien, som allerede har rørt hjerter over hele verden. Kjøp «Da jeg var usynlig» nå og la deg inspirere av Martins utrolige historie.

Forfatter: Martin Pistorius
Innbinding: Innbundet
ISBN: 9788279007630
Sider: 293

4 omtaler for Da jeg var usynlig

 1. Bjørn

  En historie om usynlig styrke og utholdenhet som trosset alle odds. Jeg er full av beundring for Martin.

 2. Marianne

  En utrolig beretning om håp og utholdenhet. Jeg ble virkelig rørt av Martins historie. Les Denne. 😊

 3. Ellen

  Vakker og trist på samme tid. Vakker fordi historien gir håp og tro! Trist fordi den forteller sannheten om de mørke sidene i helsevesenet.

 4. Janette

  En kjempebra bok som setter lys på hvordan mennesker kan holde motet oppe selv under grusomhet 9/10.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

Litterære perler du ikke vil gå glipp av

Meld deg på for friske litterære nyheter