Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Skap et bedre kjærlighetsliv: Universelle prinsipper for alle par

Å ha et lykkelig, langvarig parforhold er noe de fleste av oss drømmer om. Men hva skal egentlig til for å oppnå dette? Hvordan kan du forbedre ditt kjærlighetsliv og bygge en sterkere, mer kjærlighetsfull relasjon? Svaret kan ligge i universelle prinsipper som er å finne i boken Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold. Universelle prinsipper […]

Å ha et lykkelig, langvarig parforhold er noe de fleste av oss drømmer om. Men hva skal egentlig til for å oppnå dette? Hvordan kan du forbedre ditt kjærlighetsliv og bygge en sterkere, mer kjærlighetsfull relasjon? Svaret kan ligge i universelle prinsipper som er å finne i boken Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold.

Universelle prinsipper for et lykkelig parforhold

Professor John Gottman, verdens fremste samlivsforsker, hevder i boken at han sitter med svarene på disse spørsmålene. Med over 50 års forskning og vitenskapelige bevis bak seg presenterer han en praktisk og effektiv metode for å bygge varig kjærlighet.

Bokens prinsipper spiller ingen rolle om du er nyforelsket, samboer, gift, hvilken alder, kultur eller kjønn du har. De presenterte prinsippene er universelle og passer for alle typer par, enten dere er forelsket på reise eller hjemme og oppdrar barn sammen. Å lære og implementere disse prinsipene vil kunne gi alle par en større mulighet til å skape et mer kjærlighetsfullt forhold.

Bygg varig kjærlighet med enkle, effektive tips

Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold er mer enn bare en guide til et lykkelig parforhold. Den byr på enkle, effektive og praktiske tips for å få kjærligheten til å blomstre. Ved å investere noen timer i boken kan dere oppnå en betydelig positiv forskjell i forholdet.

Ingen andre bøker om parforhold kan egentlig måle seg med denne. Gottman skriver på en enkel, forståelig og inspirerende måte og gir leserne praktiske råd som kan hjelpe alle som er interessert i å styrke sitt forhold.

En gave til alle par

Dette er ikke bare en bok for deg og din partner. Det er også en flott gave til alle par som ønsker å forbedre sitt forhold og styrke sin familie. Med en blanding av vitenskap og kjærlighet er dette en bok som vil kunne gi alle par et bedre kjærlighetsliv.

Boken basert på dokumentert forskning

«Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold» er basert på dokumentert og velprøvd forskning gjennom 50 år. Prinsippene som presenteres er grundig dokumentert og forfatteren, Dr. John Gottman, er en verdenskjent forsker som blir omtalt som samlivsforskningens far.

Er du interessert i å skape et bedre kjærlighetsliv? Da kan du dra nytte av kunnskapen og verktøyene som er å finne i Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold. Ta gjerne turen innom vår nettbutikk for å lære mer om boken og muligheten for å bygge et langvarig, lykkelig parforhold.

Del dette innlegget:

Flere innlegg

Har dere utfordringer i parforholdet som føles helt uoverkommelige?

I en hverdag fylt med utfordringer kan parforholdet lett bli satt på prøve. Jobbstress, familieliv, og tiden som går, kan gradvis tære på kjærligheten som en gang virket urokkelig. Men hva om det fantes klare løsninger for å møte disse utfordringene? Vi utforsker «Livslang kjærlighet» av Dr. John Gottman, en bok som gir praktiske verktøy du kan bruke for å styrke ditt forhold.

Les mer
Gammel mann med hånden i pannen viser frustrasjon over hukommelsestap, mens en omsorgsfull lege trøster ham.

Redd for at hjernen skal slutte å fungere?

I denne banebrytende boken avdekker Dr. Y. Hasegawa, anerkjent som en av Japans fremste eksperter på forebygging av kognetiv nedsettelse og demens, en oppdagelse som kan holde nøkkelen til å bevare en skarp og effektiv hjerne, med noe så enkelt som fingerbevegelser.

Les mer
Mannskapet på DS “Remøy” var med på en reise som ga konsekvenser for sovjetiske russland og norge

Norsk skip i fare – konsekvenser for Russland

Da det norske skipet DS “Remøy” forlot kaia i Ålesund, var det ikke mange som kunne se for seg konsekvensene i møte. Både mannskapet om bord men også de diplomatiske etater utenriks skulle få situasjoner å bryne seg på i ukene som kom. Utfallet fra dette var det ingen som kunne forutse.

Les mer

Rotete… er jeg årsaken?

I en verden hvor forbrukersamfunnet kontinuerlig oppfordrer oss til å samle på mer og mer, kommer «Dødsryddig!» av Margareta Magnusson som en frisk pust. Dette er en bestselger som har tatt verden med storm. Boken tilbyr ikke bare praktiske løsninger på hvordan vi kan rydde opp i våre liv, men den gir oss også en dypere forståelse for hva det betyr å leve godt.

Les mer

3 Beste påskekrim bøker

Påskekrim er en gammel tradisjon i Norge. Hyttekos og en god bok hører sammen. Denne listen gir en hjelpende hånd for å finne de beste krimromanene til påsken. Her tar vi for oss krimromaner med handlinger som spilles ut lokalt for å skape den ekte påskekrim effekten.

Les mer