Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Autismes innelukkede verden: Et innblikk

Som et livsviktig vindu til den intrikate og ofte misforståtte verdenen av autisme, har Hvorfor hopper jeg så sterkt truffet publikum på en global skala. Dette arbeidet er skrevet av Naoki Higashida, en japansk gutt som på tross av å være munnløs på grunn av sin tilstand, formidler sin opplevelse og interaksjoner med verden på […]

Som et livsviktig vindu til den intrikate og ofte misforståtte verdenen av autisme, har Hvorfor hopper jeg så sterkt truffet publikum på en global skala. Dette arbeidet er skrevet av Naoki Higashida, en japansk gutt som på tross av å være munnløs på grunn av sin tilstand, formidler sin opplevelse og interaksjoner med verden på en slik dypgående og hjerteskjærende måte at det har rørt ved hjertet til millioner over hele verden.

Hver hoppende bevegelse er en historie som fortelles

Det er tittelen Hvorfor hopper jeg som i seg selv er et spørsmål mange stiller om individene som lever med denne tilstanden. Boken gir et unikt innblikk i en autistisk verden, sett gjennom perspektivet til Higashida. Han deler ikke bare hans opplevelser, men gir også dype og innsiktsfulle observasjoner som sikkert vil utfordre dine forståelser av kommunikasjon.

Se gjennom øynene til en autistisk gutt

Naoki Higashida har blitt en viktig stemme for autismesamfunnet, tross sitt tilbaketrukne liv. Hans dypt bevegende og viktige arbeid gir leserne en sjanse til å åpne øynene for en ny verden av forståelse og medfølelse. Det er trolig dette som har ledet til bokens globale suksess, som nå har solgt over 30 000 eksemplarer bare i Norge. Foruten å være en internasjonal bestselger, har boken mottatt strålende anmeldelser, noe som bare bekrefter dens unike evne til å røre ved hjerter og få folk til å forstå mer om hva det vil si å være en del av det autistiske spektret.

Boken Hvorfor hopper jeg vil utvilsomt få deg til å utfordre og reflektere over dine egne forståelser av autisme. Higashida inviterer oss til å dele hans verden, til å forstå de indre arbeidene i hans sinn, og den gir en dyptfølt forståelse av autisters erfaringer og følelser. Hvis du er interessert i å få et nytt perspektiv på autisme gjennom en utrolig berørende reise, er denne boken absolutt verdt en lesing.

La reisen med «Hvorfor hopper jeg» begynne. Bestill boken i dag og ta steget inn i Naoki Higashidas verden.

Del dette innlegget:

Flere innlegg

Gitarens konge

Innflytelsesrike artister, deriblant Jimi Hendrix, har også en personlig historie. Denne boken tar deg med bak scenen og inn i en hverdag, skildret med Jimi Hendrixs egne ord!

Les mer

Mindre saker, mer lykke

Hvorfor trives japanere med det enkle og stilrene? Nå skal vi se dypere inn i japansk kultur og væremåte. Spørsmålet blir: kan vi få nytte av japansk minimalisme i våre egne nordiske hjem?

Les mer

Noe skimtes i bunnen av brønnen

En liten by skjuler store hemmeligheter. Bågstam’s båt gynger fra side til side med bølger av løgn og bedrag. En krimroman som får selv de mest hardbarka folka til å tenke.

Les mer