Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Bygg barnas framtid med nøkkelen til suksess

Å være forelder er en av de mest givende oppgavene i livet, men det kan også være en av de mest utfordrende. Hva om det fantes en ressurs som kunne gi deg klare svar og bevis på hvordan du kan fremme barnets emosjonelle, fysiske og akademiske utvikling? Vi presenterer boken: «Hjerteforeldre» av Dr. John Gottman, […]

Å være forelder er en av de mest givende oppgavene i livet, men det kan også være en av de mest utfordrende. Hva om det fantes en ressurs som kunne gi deg klare svar og bevis på hvordan du kan fremme barnets emosjonelle, fysiske og akademiske utvikling? Vi presenterer boken: «Hjerteforeldre» av Dr. John Gottman, en nøkkel til å bygge barnas framtid.

Dr. John Gottman er en anerkjent forsker og prisbelønnet psykolog, verdenskjent for sin banebrytende forskning på par og familier. I boken «Hjerteforeldre», gir han deg innsikt i hva som skal til for å bygge barnas selvtillit og støtte dem på alle livets områder.

I disse sidene vil du oppdage hemmeligheten bak vellykkete foreldre – den kritiske aktiviteten som er nøkkelen til ditt barns suksess i livet. Bokens innhold er basert på professor Gottmans epokegjørende forskning gjennom mer enn 45 år, samt nyere forskning innen utviklingspsykologi.

Men hva er denne foreldreaktiviteten? Og hvordan kan den bidra til å forme barna dine både på sosialt, helsemessig, emosjonelt og karrieremessig nivå? Boken «Hjerteforeldre» skiller seg ut som en uvurderlig ressurs for foreldre og omsorgspersoner som ønsker å handle i barnets beste interesse i de mest kritiske øyeblikkene.

Det er imidlertid ikke bare foreldre som vil finne nytte i denne boken. Den er også en must-read for lærere og alle som har ansvar for omsorg for barn. Metoden beskrevet i boken er enkel å lære, og har allerede blitt tatt i bruk av mange foreldre, lærere og omsorgspersoner.

Med dette verktøyet i hånden, vil du bli bedre rustet til å takle foreldrerollen, og du vil bli i stand til å bygge barnas framtid med selvtillit. Det har aldri vært viktigere å investere tid og krefter i våre barn. Fremtiden tilhører dem, la oss sikre at de er best mulig forberedt.

Er du klar til å bli en hjerteforelder og bygge barnas framtid?

Del dette innlegget:

Flere innlegg

Har dere utfordringer i parforholdet som føles helt uoverkommelige?

I en hverdag fylt med utfordringer kan parforholdet lett bli satt på prøve. Jobbstress, familieliv, og tiden som går, kan gradvis tære på kjærligheten som en gang virket urokkelig. Men hva om det fantes klare løsninger for å møte disse utfordringene? Vi utforsker «Livslang kjærlighet» av Dr. John Gottman, en bok som gir praktiske verktøy du kan bruke for å styrke ditt forhold.

Les mer
Gammel mann med hånden i pannen viser frustrasjon over hukommelsestap, mens en omsorgsfull lege trøster ham.

Redd for at hjernen skal slutte å fungere?

I denne banebrytende boken avdekker Dr. Y. Hasegawa, anerkjent som en av Japans fremste eksperter på forebygging av kognetiv nedsettelse og demens, en oppdagelse som kan holde nøkkelen til å bevare en skarp og effektiv hjerne, med noe så enkelt som fingerbevegelser.

Les mer
Mannskapet på DS “Remøy” var med på en reise som ga konsekvenser for sovjetiske russland og norge

Norsk skip i fare – konsekvenser for Russland

Da det norske skipet DS “Remøy” forlot kaia i Ålesund, var det ikke mange som kunne se for seg konsekvensene i møte. Både mannskapet om bord men også de diplomatiske etater utenriks skulle få situasjoner å bryne seg på i ukene som kom. Utfallet fra dette var det ingen som kunne forutse.

Les mer

Rotete… er jeg årsaken?

I en verden hvor forbrukersamfunnet kontinuerlig oppfordrer oss til å samle på mer og mer, kommer «Dødsryddig!» av Margareta Magnusson som en frisk pust. Dette er en bestselger som har tatt verden med storm. Boken tilbyr ikke bare praktiske løsninger på hvordan vi kan rydde opp i våre liv, men den gir oss også en dypere forståelse for hva det betyr å leve godt.

Les mer

3 Beste påskekrim bøker

Påskekrim er en gammel tradisjon i Norge. Hyttekos og en god bok hører sammen. Denne listen gir en hjelpende hånd for å finne de beste krimromanene til påsken. Her tar vi for oss krimromaner med handlinger som spilles ut lokalt for å skape den ekte påskekrim effekten.

Les mer