Å være forelder er en av de mest givende oppgavene i livet, men det kan også være en av de mest utfordrende. Hva om det fantes en ressurs som kunne gi deg klare svar og bevis på hvordan du kan fremme barnets emosjonelle, fysiske og akademiske utvikling? Vi presenterer boken: «Hjerteforeldre» av Dr. John Gottman, en nøkkel til å bygge barnas framtid.

Dr. John Gottman er en anerkjent forsker og prisbelønnet psykolog, verdenskjent for sin banebrytende forskning på par og familier. I boken «Hjerteforeldre», gir han deg innsikt i hva som skal til for å bygge barnas selvtillit og støtte dem på alle livets områder.

I disse sidene vil du oppdage hemmeligheten bak vellykkete foreldre – den kritiske aktiviteten som er nøkkelen til ditt barns suksess i livet. Bokens innhold er basert på professor Gottmans epokegjørende forskning gjennom mer enn 45 år, samt nyere forskning innen utviklingspsykologi.

Men hva er denne foreldreaktiviteten? Og hvordan kan den bidra til å forme barna dine både på sosialt, helsemessig, emosjonelt og karrieremessig nivå? Boken «Hjerteforeldre» skiller seg ut som en uvurderlig ressurs for foreldre og omsorgspersoner som ønsker å handle i barnets beste interesse i de mest kritiske øyeblikkene.

Det er imidlertid ikke bare foreldre som vil finne nytte i denne boken. Den er også en must-read for lærere og alle som har ansvar for omsorg for barn. Metoden beskrevet i boken er enkel å lære, og har allerede blitt tatt i bruk av mange foreldre, lærere og omsorgspersoner.

Med dette verktøyet i hånden, vil du bli bedre rustet til å takle foreldrerollen, og du vil bli i stand til å bygge barnas framtid med selvtillit. Det har aldri vært viktigere å investere tid og krefter i våre barn. Fremtiden tilhører dem, la oss sikre at de er best mulig forberedt.

Er du klar til å bli en hjerteforelder og bygge barnas framtid?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *