Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Skap sterke bånd: Slik forbedrer du ditt intime samliv

Er du og din partner på utkikk etter måter å forbedre ditt intime samliv på? Eller kanskje du ønsker å utdype forståelsen av intim kommunikasjon mellom dere? Uansett samlivssituasjon er det et verktøy som skiller seg ut fra resten: Boken «Kom til min innerste grind – Verktøy for intime samtaler». Denne boken er skrevet av […]

Er du og din partner på utkikk etter måter å forbedre ditt intime samliv på? Eller kanskje du ønsker å utdype forståelsen av intim kommunikasjon mellom dere? Uansett samlivssituasjon er det et verktøy som skiller seg ut fra resten: Boken «Kom til min innerste grind – Verktøy for intime samtaler».

Denne boken er skrevet av Norges fremste samlivsforsker, Bente Træen. Med bakgrunn som både professor, forsker og forfatter, leverer Træen viktige innsikt som hjelper par i alle stadier av forholdet å forbedre og styrke sitt intime samliv.

Egenskapen som virkelig skiller denne boken fra andre er dens unike kombinasjon av personlige historier, forskning og humor. Dette skaper en behagelig og lett-å-følge guide for par som ønsker å utvikle en dypere forståelse av hverandre på et intimt nivå. Ved å bruke de praktiske verktøyene og teknikkene som Træen forklarer i denne boken, kan par oppnå et ekstraordinært intimliv.

I boken inviterer Træen leseren med på en enestående oppdagelsesreise i intimitet. Hun tar for seg de mest relevante tematikkene innen intime samliv, og gir verktøy og anvisninger for hvordan man skaper og holder i live god kommunikasjon rundt intimitet.

Men «Kom til min innerste grind – Verktøy for intime samtaler» er ikke bare for de som søker etter verktøy for å forbedre sitt intime liv. Det er også en fantastisk ressurs for de som er nysgjerrige på temaet, eller de som bare vil ha en bedre forståelse av hvordan intim kommunikasjon fungerer.

Mangfoldet av temaer og det grundige materialet som er presentert i denne boken gjør det til en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å utvikle sitt intime samliv.

«Kom til min innerste grind – Verktøy for intime samtaler» er en nødvendig ressurs for alle par. Enten du er nysgjerrig på temaet eller aktivt søker etter verktøy for å forbedre ditt intime samliv, har denne boken noe å tilby.

Del dette innlegget:

Flere innlegg

Har dere utfordringer i parforholdet som føles helt uoverkommelige?

I en hverdag fylt med utfordringer kan parforholdet lett bli satt på prøve. Jobbstress, familieliv, og tiden som går, kan gradvis tære på kjærligheten som en gang virket urokkelig. Men hva om det fantes klare løsninger for å møte disse utfordringene? Vi utforsker «Livslang kjærlighet» av Dr. John Gottman, en bok som gir praktiske verktøy du kan bruke for å styrke ditt forhold.

Les mer
Gammel mann med hånden i pannen viser frustrasjon over hukommelsestap, mens en omsorgsfull lege trøster ham.

Redd for at hjernen skal slutte å fungere?

I denne banebrytende boken avdekker Dr. Y. Hasegawa, anerkjent som en av Japans fremste eksperter på forebygging av kognetiv nedsettelse og demens, en oppdagelse som kan holde nøkkelen til å bevare en skarp og effektiv hjerne, med noe så enkelt som fingerbevegelser.

Les mer
Mannskapet på DS “Remøy” var med på en reise som ga konsekvenser for sovjetiske russland og norge

Norsk skip i fare – konsekvenser for Russland

Da det norske skipet DS “Remøy” forlot kaia i Ålesund, var det ikke mange som kunne se for seg konsekvensene i møte. Både mannskapet om bord men også de diplomatiske etater utenriks skulle få situasjoner å bryne seg på i ukene som kom. Utfallet fra dette var det ingen som kunne forutse.

Les mer

Rotete… er jeg årsaken?

I en verden hvor forbrukersamfunnet kontinuerlig oppfordrer oss til å samle på mer og mer, kommer «Dødsryddig!» av Margareta Magnusson som en frisk pust. Dette er en bestselger som har tatt verden med storm. Boken tilbyr ikke bare praktiske løsninger på hvordan vi kan rydde opp i våre liv, men den gir oss også en dypere forståelse for hva det betyr å leve godt.

Les mer

3 Beste påskekrim bøker

Påskekrim er en gammel tradisjon i Norge. Hyttekos og en god bok hører sammen. Denne listen gir en hjelpende hånd for å finne de beste krimromanene til påsken. Her tar vi for oss krimromaner med handlinger som spilles ut lokalt for å skape den ekte påskekrim effekten.

Les mer