Er du en av de mange nordmenn som har et ønske om å drikke litt mindre alkohol? Det gjenkjennende sukket «bare et glass til» er noe mange av oss har tenkt eller sagt, men realiteten er ofte at det siste glasset fører til et annet… og så et annet. Mens dette er et vanlig scenario, kan det også være et tegn på at du ønsker å ta mer kontroll over ditt alkoholforbruk. Og det gode nyheten er – det kan være enklere enn du tror.

Alkoholkonsumet i Norge øker, særlig blant de eldre

Forskning viser at 1 av 4 nordmenn ønsker å drikke mindre. Interessant nok, viser utviklingen også at nordmenn over 60 drikker mye mer enn før. Med andre ord, mange av oss er på jakt etter måter å redusere alkoholforbruket på. Dette kan være motivert av flere grunner: kanskje du ønsker bedre helse, en mer balansert livsstil, eller kanskje du er lei av å tenke på alkohol altfor ofte.

Hvis du kjenner deg igjen i dette, kan det å lese Bare et glass til være det første skrittet du tar mot en sunnere livsstil.

Lettelse uten sykdomsetiketter

Det er viktig å merke seg at å ønske å drikke mindre ikke betyr at man er alkoholiker eller ute av kontroll. Mange av oss har bare en tendens til å ta et glass mer enn de egentlig ønsket. Og det er her boken Bare et glass til kan være til stor hjelp.

Boken «Bare et glass til» er skrevet av professor Fanny Duckert, som har forsket på alkoholforbruk og dets konsekvenser i flere tiår. Hennes forskningsbaserte løsninger kan hjelpe deg redusere alkoholforbruket uten særlig anstrengelse. Boken forteller virkelige historier fra mennesker som har hatt utfordringer med alkohol, og gir konkrete verktøy som kan tas i bruk umiddelbart.

Ta det første skrittet i dag

Hvis du er klar for å endre ditt forhold til alkoholen, er det ingen tid som den nåværende. Ikke bare er «Bare et glass til» inspirerende lesning på egenhånd, det er også en praktisk veileder for de som ønsker å drikke litt mindre.

«Bare et glass til» er tilgjengelig nå hos Gnistr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *