Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Skap sterke bånd: Slik forbedrer du ditt intime samliv

Er du og din partner på utkikk etter måter å forbedre ditt intime samliv på? Eller kanskje du ønsker å utdype forståelsen av intim kommunikasjon mellom dere? Uansett samlivssituasjon er det et verktøy som skiller seg ut fra resten: Boken «Kom til min innerste grind – Verktøy for intime samtaler». Denne boken er skrevet av […]

Er du og din partner på utkikk etter måter å forbedre ditt intime samliv på? Eller kanskje du ønsker å utdype forståelsen av intim kommunikasjon mellom dere? Uansett samlivssituasjon er det et verktøy som skiller seg ut fra resten: Boken «Kom til min innerste grind – Verktøy for intime samtaler».

Denne boken er skrevet av Norges fremste samlivsforsker, Bente Træen. Med bakgrunn som både professor, forsker og forfatter, leverer Træen viktige innsikt som hjelper par i alle stadier av forholdet å forbedre og styrke sitt intime samliv.

Egenskapen som virkelig skiller denne boken fra andre er dens unike kombinasjon av personlige historier, forskning og humor. Dette skaper en behagelig og lett-å-følge guide for par som ønsker å utvikle en dypere forståelse av hverandre på et intimt nivå. Ved å bruke de praktiske verktøyene og teknikkene som Træen forklarer i denne boken, kan par oppnå et ekstraordinært intimliv.

I boken inviterer Træen leseren med på en enestående oppdagelsesreise i intimitet. Hun tar for seg de mest relevante tematikkene innen intime samliv, og gir verktøy og anvisninger for hvordan man skaper og holder i live god kommunikasjon rundt intimitet.

Men «Kom til min innerste grind – Verktøy for intime samtaler» er ikke bare for de som søker etter verktøy for å forbedre sitt intime liv. Det er også en fantastisk ressurs for de som er nysgjerrige på temaet, eller de som bare vil ha en bedre forståelse av hvordan intim kommunikasjon fungerer.

Mangfoldet av temaer og det grundige materialet som er presentert i denne boken gjør det til en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å utvikle sitt intime samliv.

«Kom til min innerste grind – Verktøy for intime samtaler» er en nødvendig ressurs for alle par. Enten du er nysgjerrig på temaet eller aktivt søker etter verktøy for å forbedre ditt intime samliv, har denne boken noe å tilby.

Del dette innlegget:

Flere innlegg