Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Gjør drikkevanene dine sunnere: Enkel guide

Mange av oss griper ofte etter glasset med vin, øl eller cocktails. Kanskje litt for ofte? Om du er en av de mange nordmenn som ønsker å drikke litt mindre, ha kontroll eller vil ha en sunnere livsstil, er det en enkel guide her for deg. Hvordan drikker vi egentlig? En overraskende statistikk er at […]

Mange av oss griper ofte etter glasset med vin, øl eller cocktails. Kanskje litt for ofte? Om du er en av de mange nordmenn som ønsker å drikke litt mindre, ha kontroll eller vil ha en sunnere livsstil, er det en enkel guide her for deg.

Hvordan drikker vi egentlig?

En overraskende statistikk er at 1 av 4 nordmenn faktisk ønsker å drikke mindre. En trend blant befolkningen over 60 år viser også at de drikker mer enn før. Disse personene er ikke nødvendigvis alkoholikere eller ute av kontroll, men de har bare en tendens til å drikke mer enn de egentlig ønsket.

Ønsker du å gjøre noe med dette, men synes det virker som et fjell å bestige, er du ikke alene. Godt nytt er at det finnes en løsning som er enklere enn du tror.

Løsningen

Professor Fanny Duckert, forfatteren av bestselgeren Bare et glass til, har forsket på alkoholvanene våre i flere tiår og funnet en forskningsbasert løsning. Hun har skapt en bok som fungerer som en veiledning for deg som ønsker å drikke litt mindre. Den gir deg en enkel og konkret plan for hvordan du kan få det til.

Denne boken er skrevet for folk som deg, de som ønsker å gjøre endringer, uten å gjøre en stor sak av det. Det fantastiske er – dette opplegget lar alkoholen miste makten over oss, ifølge tilbakemeldingene fra tidligere lesere og forskningen. De fleste klarer faktisk å redusere forbruket eller, om de ønsker, til slutt stoppe helt, uten merkbar anstrengelse.

Hvordan implementere endringen?

For å få til en endring, får du instruert noen enkle verktøy i Bare et glass til som kan hjelpe deg med å drikke mindre og få en sunnere livsstil. Etterhvert som du arbeider deg gjennom boken, vil du oppdage flere verktøy du kan ta i bruk.

Boken er nyttig både for deg som ønsker å gjøre en endring for deg selv, men også for deg som ønsker å hjelpe en venn eller et familiemedlem. Samtidig med kloke innspill får du inspirerende og ekte historier om personer som har hatt utfordringer, og som har klart å løse dem ved hjelp av denne metoden.

Ta steget mot sunnere vaner

Er du klar for å prøve verktøyene? Er du klar for å ta styringen og gjøre en forandring mot sunnere vaner? Bestill boken Bare et glass til idag og få den levert rett hjem i postkassen med fri frakt. Dette kan være det første skrittet ditt mot en sunnere livsstil, som tidligere har virkeliggjort mange andres drømmer. Du har ikke noe å tape, bare en hel verden med gevinst å vinne!

Del dette innlegget:

Flere innlegg

Har dere utfordringer i parforholdet som føles helt uoverkommelige?

I en hverdag fylt med utfordringer kan parforholdet lett bli satt på prøve. Jobbstress, familieliv, og tiden som går, kan gradvis tære på kjærligheten som en gang virket urokkelig. Men hva om det fantes klare løsninger for å møte disse utfordringene? Vi utforsker «Livslang kjærlighet» av Dr. John Gottman, en bok som gir praktiske verktøy du kan bruke for å styrke ditt forhold.

Les mer
Gammel mann med hånden i pannen viser frustrasjon over hukommelsestap, mens en omsorgsfull lege trøster ham.

Redd for at hjernen skal slutte å fungere?

I denne banebrytende boken avdekker Dr. Y. Hasegawa, anerkjent som en av Japans fremste eksperter på forebygging av kognetiv nedsettelse og demens, en oppdagelse som kan holde nøkkelen til å bevare en skarp og effektiv hjerne, med noe så enkelt som fingerbevegelser.

Les mer
Mannskapet på DS “Remøy” var med på en reise som ga konsekvenser for sovjetiske russland og norge

Norsk skip i fare – konsekvenser for Russland

Da det norske skipet DS “Remøy” forlot kaia i Ålesund, var det ikke mange som kunne se for seg konsekvensene i møte. Både mannskapet om bord men også de diplomatiske etater utenriks skulle få situasjoner å bryne seg på i ukene som kom. Utfallet fra dette var det ingen som kunne forutse.

Les mer

Rotete… er jeg årsaken?

I en verden hvor forbrukersamfunnet kontinuerlig oppfordrer oss til å samle på mer og mer, kommer «Dødsryddig!» av Margareta Magnusson som en frisk pust. Dette er en bestselger som har tatt verden med storm. Boken tilbyr ikke bare praktiske løsninger på hvordan vi kan rydde opp i våre liv, men den gir oss også en dypere forståelse for hva det betyr å leve godt.

Les mer

3 Beste påskekrim bøker

Påskekrim er en gammel tradisjon i Norge. Hyttekos og en god bok hører sammen. Denne listen gir en hjelpende hånd for å finne de beste krimromanene til påsken. Her tar vi for oss krimromaner med handlinger som spilles ut lokalt for å skape den ekte påskekrim effekten.

Les mer