Mange av oss griper ofte etter glasset med vin, øl eller cocktails. Kanskje litt for ofte? Om du er en av de mange nordmenn som ønsker å drikke litt mindre, ha kontroll eller vil ha en sunnere livsstil, er det en enkel guide her for deg.

Hvordan drikker vi egentlig?

En overraskende statistikk er at 1 av 4 nordmenn faktisk ønsker å drikke mindre. En trend blant befolkningen over 60 år viser også at de drikker mer enn før. Disse personene er ikke nødvendigvis alkoholikere eller ute av kontroll, men de har bare en tendens til å drikke mer enn de egentlig ønsket.

Ønsker du å gjøre noe med dette, men synes det virker som et fjell å bestige, er du ikke alene. Godt nytt er at det finnes en løsning som er enklere enn du tror.

Løsningen

Professor Fanny Duckert, forfatteren av bestselgeren Bare et glass til, har forsket på alkoholvanene våre i flere tiår og funnet en forskningsbasert løsning. Hun har skapt en bok som fungerer som en veiledning for deg som ønsker å drikke litt mindre. Den gir deg en enkel og konkret plan for hvordan du kan få det til.

Denne boken er skrevet for folk som deg, de som ønsker å gjøre endringer, uten å gjøre en stor sak av det. Det fantastiske er – dette opplegget lar alkoholen miste makten over oss, ifølge tilbakemeldingene fra tidligere lesere og forskningen. De fleste klarer faktisk å redusere forbruket eller, om de ønsker, til slutt stoppe helt, uten merkbar anstrengelse.

Hvordan implementere endringen?

For å få til en endring, får du instruert noen enkle verktøy i Bare et glass til som kan hjelpe deg med å drikke mindre og få en sunnere livsstil. Etterhvert som du arbeider deg gjennom boken, vil du oppdage flere verktøy du kan ta i bruk.

Boken er nyttig både for deg som ønsker å gjøre en endring for deg selv, men også for deg som ønsker å hjelpe en venn eller et familiemedlem. Samtidig med kloke innspill får du inspirerende og ekte historier om personer som har hatt utfordringer, og som har klart å løse dem ved hjelp av denne metoden.

Ta steget mot sunnere vaner

Er du klar for å prøve verktøyene? Er du klar for å ta styringen og gjøre en forandring mot sunnere vaner? Bestill boken Bare et glass til idag og få den levert rett hjem i postkassen med fri frakt. Dette kan være det første skrittet ditt mot en sunnere livsstil, som tidligere har virkeliggjort mange andres drømmer. Du har ikke noe å tape, bare en hel verden med gevinst å vinne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *