Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Innsikt i intimitet: Nyttige verktøy for bedre forståelse

I den dynamiske verdenen vi lever i, mangler vi ofte tid til å pleie det dyrebare intime forholdet til partneren vår. Det er nettopp her professor Bente Træen trer inn med sin nye bok Kom til min innerste grind – verktøy for intime samtaler, en guide for alle ønsker å styrke sin intimitet med partneren. […]

I den dynamiske verdenen vi lever i, mangler vi ofte tid til å pleie det dyrebare intime forholdet til partneren vår. Det er nettopp her professor Bente Træen trer inn med sin nye bok Kom til min innerste grind – verktøy for intime samtaler, en guide for alle ønsker å styrke sin intimitet med partneren.

Professor Træen er en anerkjent og kjent skikkelse innen samlivsforskning og har med denne boken levert et mesterverk som er både engasjerende og dyptgående. Med en interessant kombinasjon av personlige historier, forskning og humor, gir Kom til min innerste grind leserne en reise inn i intimitet med mange viktige samtaler og veiledning.

En av kjerneingrediensene i denne boken er versjonen av kommunikasjon som defineres som nøkkelen til et sunt intimt forhold. Ved å bruke praktiske verktøy og innsiktsfulle samtaler presentert i denne boken, kan man åpne opp for dypere forståelse, økt tilfredsstillelse og enda sterkere bånd med partneren.

For de som opplever utfordringer i sitt intime samliv, hjelper denne boken med å bringe klarhet og praktiske løsninger for å forbedre situasjonen. Og for de som er fornøyde, vil boken gi ny innsikt og forståelse for å fornye og styrke deres intime forhold.

Disse verktøyene er et must for alle som ønsker å forstå mer av den komplekse og givende verdenen av intimitet. Om du ønsker å lære mer, kan du kjøpe boken her.

Del dette innlegget:

Flere innlegg

Har dere utfordringer i parforholdet som føles helt uoverkommelige?

I en hverdag fylt med utfordringer kan parforholdet lett bli satt på prøve. Jobbstress, familieliv, og tiden som går, kan gradvis tære på kjærligheten som en gang virket urokkelig. Men hva om det fantes klare løsninger for å møte disse utfordringene? Vi utforsker «Livslang kjærlighet» av Dr. John Gottman, en bok som gir praktiske verktøy du kan bruke for å styrke ditt forhold.

Les mer
Gammel mann med hånden i pannen viser frustrasjon over hukommelsestap, mens en omsorgsfull lege trøster ham.

Redd for at hjernen skal slutte å fungere?

I denne banebrytende boken avdekker Dr. Y. Hasegawa, anerkjent som en av Japans fremste eksperter på forebygging av kognetiv nedsettelse og demens, en oppdagelse som kan holde nøkkelen til å bevare en skarp og effektiv hjerne, med noe så enkelt som fingerbevegelser.

Les mer
Mannskapet på DS “Remøy” var med på en reise som ga konsekvenser for sovjetiske russland og norge

Norsk skip i fare – konsekvenser for Russland

Da det norske skipet DS “Remøy” forlot kaia i Ålesund, var det ikke mange som kunne se for seg konsekvensene i møte. Både mannskapet om bord men også de diplomatiske etater utenriks skulle få situasjoner å bryne seg på i ukene som kom. Utfallet fra dette var det ingen som kunne forutse.

Les mer

Rotete… er jeg årsaken?

I en verden hvor forbrukersamfunnet kontinuerlig oppfordrer oss til å samle på mer og mer, kommer «Dødsryddig!» av Margareta Magnusson som en frisk pust. Dette er en bestselger som har tatt verden med storm. Boken tilbyr ikke bare praktiske løsninger på hvordan vi kan rydde opp i våre liv, men den gir oss også en dypere forståelse for hva det betyr å leve godt.

Les mer

3 Beste påskekrim bøker

Påskekrim er en gammel tradisjon i Norge. Hyttekos og en god bok hører sammen. Denne listen gir en hjelpende hånd for å finne de beste krimromanene til påsken. Her tar vi for oss krimromaner med handlinger som spilles ut lokalt for å skape den ekte påskekrim effekten.

Les mer