Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Disse stegene beskytter barna mot skadene når de voksne krangler

[vc_row equal_height=»yes» content_placement=»middle»][vc_column width=»1/4″][vc_single_image image=»8702″ img_size=»full» onclick=»custom_link» link=»https://gnistr.net/produkt/hvordan-bevare-lykken-nar-to-blir-tre-og-tre-blir/»][/vc_column][vc_column width=»3/4″ css=».vc_custom_1636025496942{padding-top: 70px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 70px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #e5f2d7 !important;}»][vc_column_text] Denne artikkelen om «Når to blir tre» deler John og Julie Gottman sine banebrytende innsikter og råd for å bli tettere knyttet sammen som par.   Trykk her for å lese mer om boka[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1635936226585{padding-top: […]

[vc_row equal_height=»yes» content_placement=»middle»][vc_column width=»1/4″][vc_single_image image=»8702″ img_size=»full» onclick=»custom_link» link=»https://gnistr.net/produkt/hvordan-bevare-lykken-nar-to-blir-tre-og-tre-blir/»][/vc_column][vc_column width=»3/4″ css=».vc_custom_1636025496942{padding-top: 70px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 70px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #e5f2d7 !important;}»][vc_column_text]

Denne artikkelen om «Når to blir tre» deler John og Julie Gottman sine banebrytende innsikter og råd for å bli tettere knyttet sammen som par.

 

Trykk her for å lese mer om boka[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1635936226585{padding-top: 50px !important;}»][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]

John og Julie Gottman er verdenskjente samlivsforskere og parterapeuter. 

I boken «Når to blir tre» presenterer de oppsiktsvekkende forskning sammen med konkrete råd og tips som vil gjøre en stor forskjell for babyen. 
 
– Det siste vi ønsker er å skade spedbarna våre. 

Boken «Når to blir tre» har oppskriften klar på hvordan par skal håndtere krangler og uenigheter når barna er små.

Det er en enkel steg-for-steg fremgangsmåte som alle kan gjøre.
Det kan være uvurderlig viktig for å skape og beholde en kjærlig familie. 
 
– Barn blomstrer ikke i turbulens.

Spedbarn og eldre barn blir dypt berørt når vi krangler. 
Det er viktig å passe på en ting – at spedbarn ikke får se at vi krangler, særlig høylytte krangler. 
Kuren mot dette presenteres som en enkel steg-for-steg metode i «Når to blir tre».
– Stegene som beskytter barna når de voksne krangler

En av stegene som presenteres i « NÅR TO BLIR TRE» er: 

Ikke diskuter problemer ved bordet. Forskning viser at krangel under måltidet gir dårlig fordøyelse. Og at det kan skape spiseforstyrrelser hos barna senere.

Boken viser mange fler steg foreldrene kan gjøre for å beskytte babyen mot å bli skadet av de voksnes krangler. Det handler om sunn konflikthåndtering.
 
Om uhellet er ute og vi går over streken med en stor krangel foran øynene på barna, viser boken hva som er viktig å gjøre: Hva trenger spedbarnet og hva trenger eldre barn. 
 
Det kan utgjøre en stor forskjell at foreldre vet hva de skal gjøre for å reparere med barna. 

I boken går forfatterne gjennom hva man gjør for å skape sunn konflikthåndtering. 
Det kan aldri gjentas ofte nok. 
Dette er ferdigheter som vil gi store gevinster for barna og for paret.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_single_image image=»12695″ img_size=»full» alignment=»center»][vc_column_text css=».vc_custom_1635936350716{padding-top: 15px !important;}»]

Her kan det komme en tekst til bildet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Del dette innlegget:

Flere innlegg

Har dere utfordringer i parforholdet som føles helt uoverkommelige?

I en hverdag fylt med utfordringer kan parforholdet lett bli satt på prøve. Jobbstress, familieliv, og tiden som går, kan gradvis tære på kjærligheten som en gang virket urokkelig. Men hva om det fantes klare løsninger for å møte disse utfordringene? Vi utforsker «Livslang kjærlighet» av Dr. John Gottman, en bok som gir praktiske verktøy du kan bruke for å styrke ditt forhold.

Les mer
Gammel mann med hånden i pannen viser frustrasjon over hukommelsestap, mens en omsorgsfull lege trøster ham.

Redd for at hjernen skal slutte å fungere?

I denne banebrytende boken avdekker Dr. Y. Hasegawa, anerkjent som en av Japans fremste eksperter på forebygging av kognetiv nedsettelse og demens, en oppdagelse som kan holde nøkkelen til å bevare en skarp og effektiv hjerne, med noe så enkelt som fingerbevegelser.

Les mer
Mannskapet på DS “Remøy” var med på en reise som ga konsekvenser for sovjetiske russland og norge

Norsk skip i fare – konsekvenser for Russland

Da det norske skipet DS “Remøy” forlot kaia i Ålesund, var det ikke mange som kunne se for seg konsekvensene i møte. Både mannskapet om bord men også de diplomatiske etater utenriks skulle få situasjoner å bryne seg på i ukene som kom. Utfallet fra dette var det ingen som kunne forutse.

Les mer

Rotete… er jeg årsaken?

I en verden hvor forbrukersamfunnet kontinuerlig oppfordrer oss til å samle på mer og mer, kommer «Dødsryddig!» av Margareta Magnusson som en frisk pust. Dette er en bestselger som har tatt verden med storm. Boken tilbyr ikke bare praktiske løsninger på hvordan vi kan rydde opp i våre liv, men den gir oss også en dypere forståelse for hva det betyr å leve godt.

Les mer

3 Beste påskekrim bøker

Påskekrim er en gammel tradisjon i Norge. Hyttekos og en god bok hører sammen. Denne listen gir en hjelpende hånd for å finne de beste krimromanene til påsken. Her tar vi for oss krimromaner med handlinger som spilles ut lokalt for å skape den ekte påskekrim effekten.

Les mer